Despre noi

Imopoint investment - Aagentie imobiliara Cluj - constituie o formula noua pe piata imobiliara din Municipiul Cluj-Napoca, desi in spatele acesteia se regasesc persoane cu experienta indelungata in domeniul imobiliar.

Serviciile oferite de catre Imopoint investment se doresc a fi de cea mai inalta calitate, indreptate spre nevoile clientului. O astfel de abordare presupune, fara indoiala, o relatie de incredere intre echipa Imopoint investment si dumneavoastra, incredere pe care o garantam inca de la inceput.

Totodata, pentru a putea oferi clientilor servicii profesionale in domeniul imobiliar asiguram atat activitatile de intermediere si consultanta imobiliara cat si serviciile conexe acestora. Astfel, odata stabilit contactul intre agentia imobiliara si dumneavoastra propunem o analiza, efectuata de catre personalul calificat al Imopoint investment, a nevoilor dumneavoastra, o descriere de ansamblu a pietei in care solicitati serviciile agentiei urmand ca mai apoi sa oferim serviciile specifice si conforme cu asteptarile.

Echipa Imopoint investment impreuna cu colaboratorii va vor asista si consilia de la inceput si pana la finalizarea tranzactiei in care veti fi implicat. Pentru a oferi servicii de specialitate agentia colaboreaza in mod constant cu notari publici, avocati, experti topografi si alte persoane avizate din domeniile conexe serviciilor oferite.

Pentru a beneficia de experienta si profesionalismul echipei Imopoint investement – agentie imobiliara Cluj nu ramane decat sa ne contractati.